Treball de síntesi 2019

El treball de síntesi és un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s’ha aconseguit les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes d’àmbits diferents, i que es fa en els cursos de 1r, 2n i 3r d’ESO. Com que l’hem portat a terme els últims dies de curs, del 14 al 19 de juny, hem aprofitat per fer sortides a fora, que en el cas de 1r i 3r han estat de tres dies, i en el cas de 2n d’ESO han estat d’un dia.
1r d’ESO Van estar a la casa de colònies Mas Pinsach, a Mieres, comarca de la Garrotxa, on van fer activitats relacionades amb el medi natural, ciències de la terra i els volcans.
2n d’ESO van fer un diari digital, i per això van fer una sortida per visitar el diari El Punt Avui a Girona, i posteriorment van anar a la platja de Sant Feliu de Guíxols.
3r d’ESO van estar a l’Empordà, concretament a l’Escala, on van fer activitats relacionades amb la natura i l’antiguitat clàssica de les ruïnes d’Empúries.

Si voleu veure’n més fotos podeu seguir aquests enllaços al Google Photos:

FOTOS DE 1r d’ESO
FOTOS DE 2n d’ESO
FOTOS DE 3r d’ESO