Tancament dels Centres Educatius

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut a causa de la pandèmia de CoVID-19, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. Aquest tancament s’allargarà mentre duri l’estat d’alarma decretat o fins que ho determini el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El centre s’ha posat en contacte amb els alumnes i les famílies per correu electrònic i, seguint les directrius del Departament d’Educació, ha endegat un pla d’aprenentatge mitjançant l’ús d’eines digitals. En el nostre cas, a través del Google Drive i el correu electrònic, el professorat continua en contacte amb els alumnes i els proposa un seguit d’activitats per fer a casa. Per aquest motiu, és molt necessari que tot l’alumnat estigui pendent del correu electrònic.

Aprofitem per recordar-vos la importància que TOTHOM compleixi les ordres de confinament, ja que és l’única manera d’aturar la transmissió del virus. Podeu consultar les indicacions i protocols que estableix el Departament de Salut a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus