Jornada Verda

🌿 Aquest 21 de març hem celebrat una Jornada Verda que ha ocupat tot el matí amb xerrades, tallers, caminades i altres activitats. La Jornada, organitzada per la Comissió Verda, ha estat dedicada especialment al bosc amb motiu del Dia internacional dels boscos. 💚 Hem d’agrair la col·laboració de nombroses persones que han vingut a impartir xerrades i tallers, des de forestals, enginyers de la Serradora Boix, el caporal dels GRAF de Manresa, experts i fins i tot el mateix alcalde. 🟢 Les activitats han estat molt variades. N’hi ha hagut de més teòriques com el documental o les diverses xerrades al costat d’altres més dinàmiques com la gimcana, la creació artística amb materials reciclats amb la Roser Argelich, jocs de taula i la poda de la vinya.

🍏 A l’hora del pati no ha faltat l’esmorzar de proximitat per a tothom elaborat pels alumnes de CFGM i de 1r de batxillerat. 🎥 Fins i tot ha vingut un equip de TV3! Una de les xerrades ha sortit a les notícies del TN Comarques, destacant el fet que les noies ja es dediquen a la gestió del bosc xerrac en mà. En aquest enllaç podeu veure el vídeo de la notícia de TV3.

🌿 Diverses caminades ens han permès sortir del centre i gaudir de l’ambient primaveral: caminada fins al riu, fins a Periques per recollir brossa, per fer un bany de bosc o per penjar caixes niu.

🟢 Precisament aquesta és una activitat que s’ha de  destacar, ja que les caixes niu per als ocells han estat elaborades pels alumnes de 1r a Tecnologia i han vingut tècnics del centre de Camadoca per ajudar-nos a penjar-les i ensenyar-nos com fer-ho.

💚 Cal felicitar els membres de la Comissió Verda de l’institut per una organització tan acurada.