Fem Dansa! 2019

Els alumnes de 4t d’ESO ja han començat els assajos de preparació del Fem Dansa! que es farà el 16 i 17 de maig a Manresa, juntament amb altres instituts del Bages i del Berguedà. Fem Dansa! és un projecte educatiu adreçat a alumnes de secundària (3r i 4t d’ESO) que té com a objectiu principal la participació en un espectacle de dansa contemporània i moviment, formant part del cos de dansa. L’espectacle es representarà a la Sala Gran del Kursaal.

La preparació consta de 9 sessions de treball, dues de les quals són al Kursaal mateix, una a mig procés, la que van fer el passat 5 de febrer, i un assaig general la mateixa setmana de la funció. L’espectacle és dirigit per un coreògraf professional, i els professors responsables dels instituts han hagut d’assistir a unes sessions de formació per preparar els alumnes.

Aquest curs serà la setena edició del Fem Dansa! Des de fa 4 cursos ens hem sumat al projecte Tots Dansen liderat pel Mercat de les Flors (centre de referència de la creació i producció de la dansa a nivell nacional) i que es fa a altres ciutats catalanes com Granollers, Mataró, Olot, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Tortosa, Figueres i Reus.