eTwinning a l’INS Puig-reig

L’eTwinning és una plataforma europea d’aprenentatge en línia que permet als docents connectar-se i col·laborar amb altres docents d’Europa per a realitzar projectes conjunts. Aquesta plataforma fomenta la comunicació i la col·laboració entre escoles i professors de diferents països europeus.

Durant aquest curs acadèmic els alumnes de 2n d’ESO han participat en el projecte ‘We are all in the kitchen’, juntament amb Itàlia, Turquia i Romania.

Els alumnes dels quatre països s’han presentat en un ‘Digipad’ compartit on han pogut descriure com son, on viuen, quines son les seves aficions i interessos, etc. També han presentat els seus pobles i escoles. La Yun, la Rosa i el Lluc han estat els encarregats d’elaborar els nostres vídeos.

L’objectiu final del projecte ha estat la creació d’un llibre de receptes en línia col·laboratiu. Així doncs, els alumnes han recopilat i intercanviat receptes tradicionals i típiques de diferents països europeus. De la mateixa manera, han buscat información sobre els xefs més coneguts de cada regió.  Una de les altres tasques a realizar ha estat l’elaboració de jocs digitals per posar en práctica el que han après al llarg del projecte. El nostre institut ha preparar dos quizziz amb preguntes sobre alimentació i nutrició.

Amb el projecte ‘We are all in the kitchen’, els docents i els alumnes han pogut compartir diferents experiències culinàries, aprendre uns dels altres i fomentar l’aprenentatge intercultural a través de la cuina. Yummy Yummy!