El Cicle Formatiu d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Institut de Puig-reig realitza moltes activitats formatives en col·laboració amb empreses elaboradores, tant en el nostre centre com en sortides als centres productors. Són activitats molt interessants perquè ofereixen coneixements pràctics i una visió del món real de les empreses alimentàries. En aquesta pàgina us presentarem fotos i comentaris de les activitats que fem els alumnes del Cicle Formatiu. També podeu veure més fotos i explicacions al nostre blog d'activitats del curs, a través de l'enllaç següent.
CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ
ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS
És un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en la modalitat dual.
A les nostres instal·lacions hi podràs estudiar tot el currículum relacionat amb els aliments:
- Primeres matèries
- Tractaments de transformació i conservació
- Processament dels aliments
- Venda i comercialització de productes alimentaris
- Control de magatzem
- Seguretat i higiene
- Manteniment electromecànic
- Formació i orientació laboral
- Empresa i emprenedoria
- Anglès tècnic
La teoria va acompanyada de pràctiques al taller d’elaboració i a la cuina, moltes de les quals, són guiades per especialistes reconeguts en la matèria.
Durant el primer curs del cicle es fan 100h. de pràctiques a l’empresa.
El segon curs, les pràctiques a l’empresa ja són remunerades i tenen una durada de 877h..
Una vegada acabat el cicle s’obté el títol de TÈCNIC en elaboració de productes alimentaris.
Aquest títol et permet accedir al mon laboral i també et dona la possibilitat de seguir en el mon educatiu.