CFGM

Image
Presentació

El Cicle Formatiu d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Institut de Puig-reig realitza moltes activitats formatives en col·laboració amb empreses elaboradores, tant en el nostre centre com en sortides als centres productors. Són activitats molt interessants perquè ofereixen coneixements pràctics i una visió del món real de les empreses alimentàries. En aquesta pàgina us presentarem fotos i comentaris de les activitats que fem els alumnes del Cicle Formatiu. També podeu veure més fotos i explicacions al nostre blog d'activitats del curs, a través de l'enllaç següent.

Veure el BLOG

CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ

ELABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS

És un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en la modalitat dual.

A les nostres instal·lacions hi podràs estudiar tot el currículum relacionat amb els aliments:

  • Primeres matèries
  • Tractaments de transformació i conservació
  • Processament dels aliments
  • Venda i comercialització de productes alimentaris
  • Control de magatzem
  • Seguretat i higiene
  • Manteniment electromecànic
  • Formació i orientació laboral
  • Empresa i emprenedoria
  • Anglès tècnic

La teoria va acompanyada de pràctiques al taller d’elaboració i a la cuina, moltes de les quals, són guiades per especialistes reconeguts en la matèria.

Durant el primer curs del cicle es fan 100h. de pràctiques a l’empresa.

El segon curs, les pràctiques a l’empresa ja són remunerades i tenen una durada de 877h..

Una vegada acabat el cicle s’obté el títol de TÈCNIC en elaboració de productes alimentaris.

Aquest títol et permet accedir al mon laboral i també et dona la possibilitat de seguir en el mon educatiu.