25 anys

Enguany l’institut celebra el 25è aniversari de la seva creació. El 1993 el que era una extensió de l’escola de Formació Professional de Navàs, ubicada a Cal Pons, es va convertir en Institut públic. El 1996 es va traslladar als mòduls prefabricats instal·lats davant del Pavelló, i al 2004, mentre es començava a cobrir la riera de la Sala, vam inaugurar l’edifici actual.

Al llarg del curs anirem programant diferents celebracions per commemorar aquests 25 anys d’existència. Un dels actes serà un sopar al Pavelló, amb els professors, alumnes, antics professors, antics alumnes, famílies i tothom qui vulgui venir. Serà el dia 26 de maig, a partir de les 8 del vespre, al Pavelló de Puig-reig, i hi haurà actuacions musicals, fotos de totes les èpoques i altres sorpreses.

Els tiquets per al sopar es poden adquirir a consergeria en horari d’institut o a l’Administració de Loteria de Puig-reig en horari comercial, al preu de 20 €. També es poden pagar per transferència bancària (truqueu per demanar el número de compte).