Preinscripcions Cicle Formatiu

Al TAULER D’ANUNCIS podeu consultar la llista del barem de preinscrits.

Les dates de les preinscripcions al Cicle formatiu de grau mitjà d’Elaboració de productes alimentaris són del 2 al 8 de juny de 2020.

La sol·licitud s’ha de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic. Cal identificar-se amb un certificat digital (DNI electrònic, idCAT Mòbil) i el número d’identificació de l’alumne/a amb el qual consta al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC). El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre.

Si no es pot utilitzar el formulari electrònic cal utilitzar el formulari amb suport informàtic. En aquest cas, cal enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud i, acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica: a8052207@inspuig-reig.cat. El centre respondrà el correu justificant la recepció de la sol·licitud per tal que el sol·licitant en tingui constància.

Accés a la sol·licitud i més informació: Department d’Educació – Preinscripció al grau mitjà de formació professional

En els casos excepcionals en què no es pugui enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud i la documentació, es podrà demanar cita prèvia (ENLLAÇ) per poder lliurar-la presencialment a l’institut. En aquest cas, caldrà complir les següents mesures:

 • Només ha de venir una persona. No han d’acudir les persones de grups d’especial vulnerabilitat, ni tampoc les persones que presentin símptomes o que se’ls hagi recomanat aïllament.
 • Portar la documentació per poder-la escanejar o fotocopiar
 • Portar mascareta i guants
 • En cas de dubte, podeu trucar de dilluns a divendres de 10 a 13 al telèfon 622 65 74 53.

  Què fem al Cicle Formatiu d’Elaboració de Productes Alimentaris?

  Tens més informació sobre què s’estudia, quines activitats es realitzen i quines sortides té a la pàgina del Cicle Formatiu de la nostra web, AQUÍ.
  Pots clicar aquest enllaç per veure un vídeo informatiu: VÍDEO

  Consulteu l’oferta inicial de places AQUÍ