100TÍFIQUES

DIA INTERNACIONAL DE LA CIÈNCIA. Isabel Paredes, cap de recerca clínica de l’empresa farmacèutica Menarini, ha impartit una xerrada sobre la la investigació científica, dins el marc del programa “100tífiques”, amb l’assistència de 4t d’ESO i 1r i 2n de BAT.

“100tífiques” és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute for Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’11 de febrer d’enguany, que n’és la segona edició, s’han ofert més de 150 xerrades divulgatives simultànies per part de més de 180 investigadores del món de l’empresa i de centres de recerca i universitats (“100tífiques”) en 100 centres educatius de Catalunya.

L’objectiu de 100TÍFIQUES éa fomentar l’impuls de vocacions científiques i/o emprenedores especialment entre les noies; potenciar la connexió i interacció de dones científiques i ciutadans, i impulsar la col·laboració entre científiques del sistema públic i del privat; i també amb altes directives d’empresa i les responsables de les polítiques públiques.