25 Anys

Image
25 Anys Institut de Puig-reig

L'any 2018 l’institut va celebrar el 25è aniversari. El centre es va crear el 1993 quan, el que era una extensió de l’escola de Formació Professional de Navàs, ubicada a l’antic convent de cal Pons, es va convertir en Institut públic. El 1996 ens vam traslladar als mòduls prefabricats instal·lats davant del Pavelló, i el 2004, mentre es començava a cobrir la riera de la Sala, vam inaugurar l’edifici actual.

Al llarg de l'any es van anar programant diferents activitats per commemorar aquests 25 anys d’existència. L'acte central va ser un sopar al Pavelló, amb els professors, alumnes, antics professors, antics alumnes, famílies, etc.

Fou dissabte 26 de maig de 2018, i va ser una festa molt emotiva on ens vam retrobar antics companys i companyes professors de l’institut, i antics alumnes que ens va fer molta il·lusió que ens acompanyessin, alguns amb la família i fills. També vam gaudir de l’actuació del cor Giovinetto, la majoria dels quals són exalumnes, i una projecció de fotos de totes les èpoques.

En acabar, qui va voler, es va poder fer una foto de record al ​Photocall​ amb els companys. En aquest enllaç podreu veure’n més fotos.
Enllaç a Google Photos - 25 anys fotos Photocall

També us deixem un enllaç de vídeo on trobareu les fotos dels 25 anys que vam projectar durant la festa:
- Enllaç de YouTube - Fotos 25 anys 1a part
- Enllaç de YouTube - Fotos 25 anys 2a part
- Enllaç de YouTube - Fotos 25 anys 3a part